Aerodrom NišZbog povećanog interesovanja za aerodromski transfer putnika iz Beograda do Niša i obrnuto, uveli smo svakodnevnu liniju Beograd – Niš – Beograd. Za potrebe transfera putnika koristimo moderan kombi nove generacije radi kompletnog užitka u putovanju.U slučaju rerutiranja aviona na aerodrom Konstantin Veliki u Nišu odnosno na aerodrom Nikola Tesla u Beogradu, a niste završili svoje putovanje već samo presedate u Srbiji, stojimo Vam na raspolaganju u bilo koje vreme dana ili noć i da Vas brzo prevezemo do željene destinacije.

U slučaju da ste se opredelili za neku od lowcost avio kompanija i treba Vam prevoz do Budimpešte ili do bilo kog grada u okruženju, na pravom ste mestu. Aerodromski shuttle transfer funkcioniše po principu od vrata do vrata. Dolazimo po Vas na Vašu adresu (autobuska ili železnička stanica, hotel) i vozimo Vas do dogovorene destinacije.

Pored profesionalne usluge koju pružamo pri transferu putnika, vodimo računa i o Vašoj bezbednosti.

prevoz-do-aerodromaairport-transfers

Kombi se pre svakog polaska detaljno pregleda od strane majstora koji poseduje dugogodišnje iskustvo u održavanju i popravci kombija. Da bi putovanje bilo još sigurnije tu su i naši profesionalni vozači koji imaju višegodišnje iskustvo kako u međunarodnom tako i u domaćem prevozu.

Naš kombi može da primi 8+1 putnika. Pored aerodromskog transfera putnika takođe smo u mogućnosti da Vam ponudimo i prevoz na seminare, sastanke i konferencije, izlete, letovanja, koncerte itd… Nudimo kompletnu uslugu prevoza putnika do bilo koje destinacije. Kombi se može iznajmiti i na više dana, ukoliko planirate turističku posetu nekom gradu ili vikend van grada…